Меню Затваряне

Печат върху текстил

Предлагаме персонализиране/брандиране на работно облекло, тениски, шапки и др. текстилни изделия, като основните техники, които използваме са:
Ситопечат
Трансферен печат
Сублимация

Избраната техника и съответно цената на услугата зависи от количеството на продукта за персонализиране, от броя на цветовете и вида на самото изображение (например има ли преливки или няма), от материята на продукта (памук, полиестер) и др.

СИТОПЕЧАТ
Подходящ за по-големи тиражи, векторни изображения с умерен брой цветове с ясно разграничени контури.

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ
Посредством термопроцес става прехвърлянето на отпечатък от определена медия върху изделието. Съществува богата гама от медии, създадени за този вид печат, някои от които са предварително оцветени и предвидени за изрязване на едноцветни щампи, а други позволяват отпечатването на пълноцветни изображения, с последващо прехвърляне върху текстила.

СУБЛИМАЦИЯ
Възможност за отпечатване на пълноцветни изображения с преливки и малки детайли. Мастилата използвани при сублимационен печат проникват в тъканта на изделието и отпечатъка не се усеща въобще при опип. Ограничеието на сублимацията идва от факта, че може да се използват само полиестерни материи със светъл цвят.